• 31 mei 2018
    19:30 - 21:30

Spreker:  Erik van den Dobbelsteen

 

 

Erik van den Dobbelsteen neemt ons mee door de ogen van onze KMO klanten. Waar liggen de kansen, waar liggen de uitdagingen? Welke ontwikkelingen zijn zichtbaar? Tijdens zijn betoog worden de zes elementen van het verdienmodel van de toekomst duidelijk. Daarnaast deelt hij zijn kennis en ervaring over het transitieproces van Schipper Accountants uit Nederland waar hij sinds 2014 verantwoordelijk voor was. Welke gedachten, welke belemmeringen en welke successen zijn er geweest.

Wie is Erik van den Dobbelsteen:

Van 2014 tot 2018 was Erik werkzaam bij Schipper Accountants B.V. in Nederland. Schipper is een relatief groot accountantskantoor. Het kantoor telt 350 medewerkers en heeft 12 vestigingen in Zuidwest Nederland. Van het hoofdkantoor in Goes is Erik de laatste jaren directeur geweest, daarnaast vervulde hij de functie van commercieel directeur van de totale organisatie. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het transitietraject met als doel: om Schipper het kantoor van de toekomst te maken.

Sinds april 2018 is Erik directeur-bestuurder van VVV Zeeland. In deze functie is hij gevraagd om de organisatie te veranderen en toekomst bestendig te maken. Hierbij staat ook het verdienmodel centraal. Erik is een strategische denker die met zijn enthousiasme de mensen inspireert en mee neemt op expeditie naar het verdienmodel van de toekomst.

Locatie

Venue:  

Venue Website:

Adres:
Doornstraat 11, 2550, Kontich, Belgium

Description:
De Jachthoorn in Kontich is al vele jaren een gevestigde waarde. Een schitterende locatie in een inspirerende omgeving waar de bijzondere gastvrijheid en een warme ambiance garant staan voor een unieke ervaring. Een bijzondere zaak voor bijzondere gelegenheden….