YoungBAB-BKR_homepageVanuit de jongere leden van de beroepsvereniging kwam de behoefte om te starten met een aantal activiteiten specifiek voor de jongeren, uiteindelijk heeft dit geleid tot de oprichting van Young BAB-BKR.

Daar waar BAB-BKR Antwerpen voorziet in de jaarlijkse grondige updates en vormingsavonden over actuele topics, is het doel van Young BAB-BKR om deze topics op een andere manier te benaderen. We trachten meer de nadruk te leggen op skills, extra vaardigheden en coachings die niet op de andere vormingsavonden aan bod komen, maar toch een grote meerwaarde kunnen zijn in het beroepsleven.

Het is onze bedoeling om via onze jongere vereniging jonge mensen aan te trekken en die te laten doorstromen naar de beroepsvereniging. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee de dynamiek van de volledige beroepsvereniging BAB-BKR Antwerpen kunnen bevorderen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Gratis lidmaatschap gedurende 12 maanden;
  • Inclusief 6 opleidingen;
  • Inclusief gelegenheid tot netwerken

Gratis deelname

Voor alle leden van de beroepsvereniging BAB-BKR Antwerpen, hun medewerkers & alle studenten met bijzonder interesse in accountancy en fiscaliteit.

Word lid Young BAB-BKR

Vul onderstaand formulier en je kan 1 jaar gratis genieten van Young BAB-BKR lidmaatschap. Je ontvangt alle uitnodigingen naar onze vormingsavonden.

  • Kantoor informatie