De grondige snelcursus vennootschapsrecht zal omgevormd worden tot een unieke formule: een 2-daags residentieel seminarie. Verschillende sprekers zullen uitgenodigd worden en een aantal kwalitatieve modeldocumenten zullen ter beschikking gesteld worden van de deelnemers.

Daarnaast zal er ook veel ruimte zijn voor het informele. Door elkaar beter te leren kennen wordt de drempel kleiner om contact te leggen bij een vraag of probleem. We zijn ervan overtuigd dat dit een win-win is voor iedereen. 

Dank voor jullie talrijke en positieve deelname aan onze poll! Jullie interesse in deze tweedaagse is groot. We willen dit dan ook met de grootste zorg voor jullie organiseren. Laat ons hopen van niet, maar de kans is spijtig genoeg reëel dat dit najaar nog niet alle activiteiten normaal zullen kunnen verlopen. Om die reden, en ook omdat we denken dat in de eerste maanden na corona iedereen heel wat andere plannen zal hebben in de weekends, besloten we deze tweedaagse te verplaatsen naar het voorjaar van 2022

U verneemt het als deze plannen concreet worden!