Beste beroepsbeoefenaar,

Wij wensen u van harte een gezond, succesvol en hopelijk snel weer een normaal, nieuw jaar toe!

We stellen u graag ons vormingsprogramma van 2021 voor. Aangezien het nog onzeker is wanneer we u terug zullen mogen ontvangen in het Vergadercentrum De Stroming, blijven we u onze seminaries online aanbieden via het leerplatform www.learn-on-web.be. Zoals u weet kunnen de webinars hier op een moment naar keuze geraadpleegd worden. Zodra de live sessies in De Stroming terug kunnen doorgaan, verneemt u de vastgelegde data meteen. Het programma kan in de loop van het jaar uiteraard aangevuld worden met actualiteit en zal telkens geüpdatet worden op www.bab-bkr.be.

Seminaries  

U mag zich verwachten aan volgende onderwerpen: 

Januari-maart:
(I)OSS regeling 2021
Brexit | douane & accijnzen
Sociale wetgeving
Successierecht | successieplanning
Overdracht handelsfonds | beperkte waardering


April-juni:
Cijferberoep bedrijfseconomisch doorgelicht | KPI’s
Nieuwe rulings
Asset protection
Update vennootschapsbelasting
Update PB
Fiscale optimalisatie


September-december:
Update BTW
CBN adviezen
Softskills


We blijven de huidige werking aanhouden, waarbij leden met een webinar abonnement telkens voucher codes ontvangen die meteen toegang geven tot de webinars op Learn-on-Web. Zodra er terug live sessies mogelijk zijn in De Stroming, zal er telkens een link verzonden worden om de sessies live te kunnen volgen via GoToWebinar.


Leden zonder webinar abonnement verkrijgen telkens voucher codes waarmee toegang verleend wordt tot de webinars op Learn-on-Web na betaling van de administratieve vergoeding van 10 EUR ex BTW. Wenst u alsnog een webinar abonnement aan te gaan voor dit jaar? Contacteer ons via secretariaat@bab-bkr.be.

Grondige snelcursussen

Aanvullend blijven we ook grondige snelcursussen organiseren. We gaan binnenkort van start met vennootschapsbelasting, waarvoor u eerder onze communicatie ontving. Deze zal telkens in sessies van 2 uur live uitgezonden worden via GoToWebinar, wat u de gelegenheid geeft om live vragen te stellen aan de spreker.  
 
Live via webinar:
Update vennootschapsbelasting:
Maandagen 8/02, 22/02, 1/03, 8/03, 15/03 | 18u- 20u
Inschrijven nog mogelijk tot 31/01/2021!

Live in Vergadercentrum De Stroming of live via webinar:
Update personenbelasting:
donderdagen 3/06, 10/06, 17/06, 24/06
Update BTW: dinsdagen 7/09, 14/09, 21/09, 28/09

Unieke formule in november 2021:
Update vennootschapsrecht

We gaan de grondige snelcursus vennootschapsrecht organiseren op 12-13/11/2021 of 19-20/11/2021. We willen hierbij een residentieel weekendseminarie aanbieden in een ongedwongen sfeer op een aangename locatie. Dit laat toe om de inhoud diepgaand, maar toch compact te geven. Daarnaast is er een aanbod tot ontspanning, zodat we het aangename aan het nuttige koppelen. Meer informatie volgt. 

Voorbereiding bekwaamheidsexamen stagiairs ITAA  

We hebben in 2020 hard gewerkt aan een nieuw format voor deze sessies, maar ook aan een uitbreiding van de inhoud. Alle sessies zullen spoedig via www.learn-on-web.be geraadpleegd kunnen worden. Gedurende 6 maanden krijgt u vervolgens toegang tot de webinars en het cursusmateriaal. Zo kan u op eigen tempo en op eigen gekozen momenten de sessies bekijken en bestuderen. Daarenboven zal het mogelijk zijn om feedback te ontvangen en bijkomende vragen te stellen aan de sprekers.

U ziet het, wij zijn alvast klaar voor 2021. We kijken vooruit naar uw talrijke deelnames!

Vriendelijke groeten,

Guy Cox
secretaris BAB-BKR Antwerpen

Nick Verheyden
voorzitter BAB-BKR Antwerpen