Voorbereiding op de mondelinge en schriftelijke eindproef

Je wil als cijferbeoefenaar een officiële titel voeren. Dan moet je stage lopen bij IAB of BIBF: niet altijd gemakkelijk met een druk beroeps- en familieleven. Bovendien moet je slagen voor een uitgebreide eindproef.

BAB-BKR Antwerpen helpt je die laatste horde nemen door je grondig voor te bereiden op het bekwaamheidsexamen IAB of BIBF.

Voor wie?

Alle stagiairs die de titel willen behalen van accountant en/of belastingconsulent, en van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist.

Door wie?

Beroepsverenigingen met jarenlange ervaring en specialisten uit de praktijk

Het programma

We werken aan een format dat zal lopen via BAB-BKR Academy (www.learn-on-web.be) waar de deelnemers gedurende 6 maanden toegang kunnen krijgen tot de sessies. We zullen de nodige documentatie ter beschikking stellen: cursusmateriaal, uitgebreide slides, achtergrondinformatie,… aangevuld met webinars. Dit maakt het mogelijk om op 1 plaats alles te vinden om te slagen in het bekwaamheidsexamen. We zullen daarbij per module vragen aanbieden die in lijn zijn met de verwachtingen. Daarenboven is het mogelijk om feedback te ontvangen en bijkomende vragen te stellen aan de sprekers.

We bieden u:

  • een specifiek voorbereidingsprogramma met relevante topics
  • vakken die vaak een struikelblok vormen op het examen
  • gebaseerd op de actualiteit
  • door u gekozen onderwerpen van belang voor het examen
  • antwoorden op vragen uit vorige examens

Wanneer?

We zijn hard aan het werk om dit programma te finaliseren en behoudens onvoorziene omstandigheden zullen we dit kunnen aanbieden tegen eind 2020. Van dan af zal iedereen op eigen tempo het bekwaamheidsexamen kunnen voorbereiden. Zo zorgen we ervoor dat de cyclus goed aansluit bij het ‘rugzakprincipe’ dat in voege is.